måndag, september 11, 2006

9/11, ett angrepp från HÖGER

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Se vidare islamism och liberalism = HÖGER

Självantändning (fp/lib) fortsätter med att se hur Framtidens Nyheter kan komma att se ut med Folkpartiet i en styrande ställning i Sverige. Socialdemokraterna kan inte anklagas för att ha intagit en självständig position gentemot USA efter den 9/11, men där skulle (fp) ha ställt sig bakom allt som USA dikterat. Reservationslöst.

Det är bara att titta i backspegeln över de fem år som passerat sedan 11 september, 2001 för att konstatera att ingen som helst nyansering eller djupare förståelse har fått fäste i liberala och andra totalt USA- och Israelvänliga kretsar. Hur många liberaler har tagit sig friheten att försöka sätta in 9/11 i ett historiskt sammanhang?

Som framgått på denna bloggs tre första inlägg så har den svenska liberalismen helt anammat den framgångsrika strategi som Bush och Republikanska partiet använt sig av: utmåla vänstern som i bästa fall soft on terrorism eller, mer typiskt, som anhängare den islamistiska högern i form av al Qaida, Hizbollah, och den terrorism från den islamistiska HÖGERN som riktats mot USA/Israel.

I Irak har den amerikanska ockupationen släppt lös en islamistisk tsunami av aldrig tidigare skådade proportioner, inte minst bland de shiamuslimska grupper som var USA:s främsta allierade inledningsvis. I Afghanistan ser vi bara början på Talibanernas återkomst, samtidigt som landet åter står för nästan allt det heroin som förstör liv i väst.

Man har alltså inte lärt sig något under de fem, långa år som passerat sedan 9/11. Noll. Om det bara stannade vid okunskap – eller ideologisk blindhet – så skulle det vara illa nog, men inte minst de yngre riksdagskandidaterna (fp/lib) kommer att omsätta dessa illusioner och fantasier i en politik som kommer att dra in Sverige djupare i detta träsk. Vill vi det? Nej, den politik som Fredrik Malm och allierade står för är i grunden helt främmande för Sverige.

Andra bloggar om: , , , , , Leijonborg, , , , , , , , , + intressant.se

Inga kommentarer: