måndag, september 18, 2006

Fortsätter på Demokratibloggen

Demokratibloggen

Eftersom Johan Larsson plockat bort alla länkar till denna blogg från åtminstone bloggar.se och knuff.se, men antagligen också från intressant.se, så ser jag tyvärr inget annat val än att skaffa en ny blogg. Det är rent ut sagt för jävligt! Inte ens valutgången i sig hade räckt för att inspirera mig att fortsätta med det tidsbegränsade projekt, men nu ser jag inget annat alternativ än att åtminstone belysa det inträffade.

Som ett resultat av denna censur - för något annat ser jag det inte som innan Johan Larsson förklarat det hela och inkluderat alla länkar igen - så fick inte alla bloggläsande svenskar chansen att konstatera att ....

"Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Det handlar givetvis inte om att detta på något vis skulle påverkat valresultatet i någon större grad, men det är principiellt fruktansvärt olustigt att något sådant händer precis under en jämn valrörelses sista timmar. Tack vare detta fick inte ett antal väljare inte chansen att ta ställning till den information som publicerats här under en veckas tid. Djupt olyckligt ur perspektiven demokrati och yttrandefrihet.

Inga kommentarer: