tisdag, september 12, 2006

Lögner och spioneri: FP-Liberalism?

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Denna blogg är som sagt en tidsbegränsad rapport om självantändning (fp/lib) som förutsätter att det svenska folket är klokt nog att inte släppa in några folkpartister till regeringskansliet. Skulle dock denna katastrof inträffa så kan beslutet om tidsbegränsning omprövas.

Svensk media rapporterar nu ytterligare graverande fakta om spionskandalen modell fp/luf. Svenska Dagbladet uttrycker de senaste uppgifterna, som tydligen först kom via radions Eko (Jodenius ger annan bild av fp-skandal), med rubriken Fp bad journalist jaga s-skandaler. "Folkpartiet ville att massmedierna skulle jaga skandaler om socialdemokraterna" säger Per Jodenius, den tidigare pressekreteraren i LUF (Liberala Ungdomsförbundet). Journalisten som avses är Niklas Svensson på Expressen, som blivit avstängd från tidningen på grund av att även han fått inloggningsuppgifter till socialdemokraternas nätverk.

Summan av den senaste rapportering är att någon ljuger. Naturligtvis kan man se det som så att Jodenius vill rädda sitt eget skinn, men frågan är om han är så en förhärdad typ att han ljuger under polisförhör? Det mest logiska torde vara att det är Folkpartiets politruker Leijonborg, Jakobsson (f.d. partisekreteraren) och Westerberg (presschef) som far med osanning. Detta skulle vara helt i linje med den av ideologisk självantändning upplösta bilden av verkligheten och förlusten av förmågan att avgöra vad som är rätt och fel. Notera att det fortfarande är tyst om och från LUF:s ordförande Fredrik Malm.

Läs även Aftonbladets ledare och Helle Kleins blogg.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , & intressant.se

Inga kommentarer: