fredag, september 15, 2006

Iron Thorns tigande/trixande - Oskoreigate VIII

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Istället för att ta en rakryggad debatt om vad det är som får honom att ställa sig sida vid sida - åtminstone i bloggvärlden - med Sverigedemokrater, Nationaldemokrater och extremister ännu längre till höger och stämma in i hyllningarna av den fascistiska ideologen Oskorei, så väljer Fredrik Lindholm att söka tröst på Flashback Forum via fruktlösa och totalt irrelevanta spekulationer.

Däremot ser jag fram emot att få uppleva den bloggning som Lindholm nu utlovat både på Liberal Debatt och Flashback Forum ("Det skall bli en Liberace-bloggning ... "). Låt oss gissa - slå vad? - om att den i så fall kommer att handla om allt annat än att han hyllar Oskorei, om den överhuvudtaget kommer.

Varför? Till skillnad från Folkpartiets dataintrång så är det inte en kriminell handling att uttrycka sympati för en ideolog(i), oavsett om majoriteten av svenska folket råkar tycka att han/den är avskyvärd. Så varför detta trixande? Räcker det inte att Liberala Partiets bullmamma - Lindholms egen beteckning på Louise Persson, sedan igår också känd via SVT:s Agenda - av någon outgrundlig anledning ljuger helt ogenerat för att skydda Lindholm?

Det är ju naturligtvis inte att förundra sig över att ingen i de liberala kretsarna vill ta i detta ens med tång, men eftersom extremism inte odlas i et vakuum så kommer naturligtvis den dag då även Folkpartiets ledning kommer att få till svars för hur man gett dessa självantändande (ung)liberaler fria tyglar. LUF, Fredrik Malm och bloggare som Johan Ingerö - politisk sekreterare i Fp - kommer naturligtvis att få sin beskärda del av mer noggrann granskning när tiden är inne. Liberala Partiet är liksom inte med i verkligheten så .....

Läs mer om Oskereigate (via bloggar.se)

andra bloggar om den liberala smeten: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , & intressant.se

Inga kommentarer: