måndag, september 18, 2006

Oskorei får en knuff(.se) till/från Lindholm

Fredrik drömmer om en "lynchlista" med Sven Wollter och dennes vänner.

Och hyllar Oskorei en gång till.

Fortfarande inget svar från Johan Larsson om varför han plockat bort alla länkar till  om självantändning (fp/lib)Nu är det alltså ytterst osannolikt om att det handlade om något misstag. Det kan alltså inte anses som annat än ett grovt ingrepp i den demokratiska process som kallas val. Det kan inte heller ses som engrov begränsning av yttrandefriheten på nätet vid den politiskt sett mest avgörande tidpunkten under en fyraårsperiod: upptakten till valet.

Läs mer om denna CENSUR här:

Bloggar.se, knuff.se o.s.v CENSURERAR??? Teknik?

Ingrepp i demokratiska processen?

Fortsätter på Demokratibloggen

Spänningen är outhärdlig!

Det som fick heta (länk till censurerad = borttagen länksamling på Bloggar.se) på denna blogg handlade om hur de ideologiska gränserna mellan Liberalet och ideologier långt ut i högermarginalen suddats ut. Det är inte på något vis unikt för Fredrik Lindholm och hans "bullmamma" (hans eget uttryck) Loiusie Persson, men efter båda är förhållandevis kända liberala profiler - med louise på i Agenda nyligen som Stjärnan - så valde jag att fokusera på dessa två individer.

Om inte Johan Larsson censurerat - plockat bort - mina inlägg denna blogg från Bloggar.se och Knuff.se så hade en intresserad allmänhet kunnat verifiera att Louise Persson ljuger när hon försöker göra gällande att jag gjort en höna av en fjäder: "det var ju bara EN LÄNK ...." Söker man på oskorei på knuff.se så får man bara fram tio inlägg, men ett från Iron Thorn, d.v.s. Fredrik Lindholm där han utövar personangrepp och gör ytterligare lite reklam för fascistideologen Oskorei:

Karaktärsmörderskan Isobel Hadley-Kamptz och alla hennes vänner.

Och en av anklagelseakterna mot Andersson och Lassbo är att Andersson blev intervjuad på Nationell.nu och att han har målat en tavla där en blond pojke tittar på en runsten. Jaha? Sant är att det är främst i dalarna som folk är blonda. Men de flesta har klart ljusare hår som små och hår bleks i solen. Det intressanta är hur blont har ersatt mörkt och krulligt som det ondas hår.

Ett sympatiskt drag hos Nationell.nu är att de vågar kritisera de egna leden: Den nationelle riddaren rider igen.

Så fortsätter texten. Vanliga medborgare är alltså inte av samma ”krigarnatur” som knarkarna, mördarna, våldtäkts- männen, våldsverkarna och de dumma alkoholisterna som vi räknat upp. Nej, de är istället fega av naturen och kommer inte att gå med oss förrän de själva blivit knarkare, mördare, våldtäktsmän, våldsverkare och dumma alkoholister. Och det är kanske sant. Flugor dras till ett lik. Men om det nu inte finns några barnfamiljer ibland oss, och inte heller skall finnas det, hur kommer det sig då att barnen ”greppade efter saft och bullar och lekte i gräset” på 6 juni redan förra året? Ja, vem vet. Kanske bagaren som bakade de osynliga bullarna.
(Snälla Oskorei. Jag har läst dina bloggposter Den svenska krigarkasten tågar igen, Replik och Mer om krigarkaster och kan väl inte klaga på dom. Men du överkomplicerar frågan. För att vara en del av en kast så måste även andra uppfatta en som en representant för kasten. De som Nationell.nu kritiserade är långt ifrån några ksatriyas, mmm-kay? ;-) )

Men att en person som Sven Wollter har ett långt och aktivt engagemang i Kommunistiska Partiet (tidigare KPML(r)) säger ingen någonting om. Och lynchlistan över alla som har samarbetat med honom är omfattande...

Lynchlista??? Ja, Fredrik Lindholm gör också ofta grov reklam för våld i olika former, men även detta tycker väl Louise Persson, känd från radio och television, är värt att försvara. Shoot, Louise! Tyvärr är Nationell.nu död just nu så det går inte att se vad ytterligare fascistiskt eller nynazistiskt material Lindholm fastnat för där.

andra bloggar om den liberala smeten: , , , , , , , , , , , , & intressant.se

Inga kommentarer: