tisdag, september 19, 2006

krigskrönikan? jinge?

För att hälla lite vatten - istället för som tidigare bensin - på de liberala konspirationsteorierna så vill jag säga följande: vänliga människor har sett till att jag fått en del mycket intressant material. Detta innefattar bl.a. en CD och utskrifter med sådant som nu inte finns på webben längre. Inkluderat är allt material som tidigare fanns på krigskronikan.com, en sajt - blogg - som inte längre finns och därmed inte kan försvara sig mot alla angrepp.

Vidare bör det föras till protokollet att krigskrönikan inte las ner av innehavaren utan på grund av att webbhotellet inte längre klarade av alla trakasserier som uppstod genom att krigskronikan.com var inhyst där. När hoten, telefonsamtalen och faxen  (med ett oändligt antal sidor från krigskrönikan) blev för många valde ägaren att säga upp avtalet med krigskrönikören. Det fanns inga som helst anklagelser om att det på krigskrönikan skulle ha funnits material som i sig motiverade en stängning av sajten. Inga.

Krigskrönikören har också ett brev som visar att det bl.a. var jinge som låg bakom dessa påtryckningar mot webbhotellet. Jag hoppas att kunna få tillgång till detta brev under dagen. Därför kan det ju så länge vara intressant att titta lite på en del märkligheter kring jinge och Oskororeifanet Fredrik Lindholm, d.v.s. bloggaren Iron Thorn.

I den långa tråd på Liberal Debatt som jag länkade till i inlägget Bisarra Liberal Debatt - Oskoreigate VI kan vi bl.a. läsa följande från Fredrik Lindholm (i "Kaskad av skit mot KLP från mystisk blogg"):

Citat:
Ursprungligen postat av Wolfenstein
Citat:
Ursprungligen postat av louisep
Ni förstår väl vem det är?

Krigskrönikan har återuppstått?
Kuk också! På inrådan av Jinge så lät jag bli att hacka på Krigskrönikan. Det är nämligen inget roligt med att hacka på folk som är dårar på riktigt.

Sedan så är den där bloggen vandöpt. Snedtändning vore ett bättre namn.

Och till dig som kallar dig för Konspiration Akvitanien, ge oss nu alla en riktig maffig syndaförteckning som i detalj förklarar vilka fel jag har begått, va?

Bara som en liten parentes så påminner jag om att Wolfenstein är den bloggare som här på "om självantändning (fp/lib)" ville få det till att den regering som USA/CIA störtade i Iran 1953 skulle ha varit av islamistisk natur, för att sedan tystna när fakta talat. Det är alltså medlemmar av den typen som Liberala Partiet bygger sin verksamhet på.

För att återgå till jinge. Hela denna röra kompliceras ju en hel del av följande citat hämtat från jinge.se:

Iron Thorn (En blogg jag anser vara välskriven) har skrivit ett (1) inlägg sedan första halvan av juli och är ändå med i kampen om den nu så tvivelaktiga äran. Jag funderar på att lägga lite energi på att puffa upp den till medaljplats…

Vad är det som får en legitimerad vänsterbloggare som jinge.se att rekommendera - och t.o.m. rösta på! - en så extrem högerblogg som Iron Thorn? Man skulle kanske kunna påstå att mystiken tätnar. Jinge har ju tidigare blivit anklagad för att posta kommentarer o.s.v. under annat namn, så varför skulle inte den här bloggen lika gärna kunna vara ytterligare en produkt made in jingeland? Vissa personer gör ju vad som helst för att få lite uppmärksamhet. :-)

Sedan är det ju mycket märkligt att nästan inga vänsterbloggare hakat på vad som skrivits om t.ex. Oskoreigate på denna blogg. Men sedan vann ju Alliansen så det är väl frid och fröjd, kan man tänka. Om jag inte missminner mig så har ju t.ex. jinge tidigare gjort sig känd som en förkämpe för yttrandefrihet o.s.v. men även jingar kan ju ändra sig med åren.

Detta är dock det sista som publiceras här i denna fråga eftersom bloggen varken handlar om krigskrönikan eller jinge utan om liberal självantändning. Krigskrönikören har ju kvar en blogg på  theWarChronicle @ Blogger  så om han har mer att säga så kan han ju lämpligen posta där.

Inga kommentarer: