lördag, september 16, 2006

Alliansens stöd för våld mot kvinnor (och barn)

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Ett av de mer osmakliga inslagen i valdebatten på TV var när alliansen - med Maud Olofsson i spetsen - försökte skylla det ökade våldet mot kvinnor i Sverige på de röd-gröna partierna. Detta är så typiskt för hur partierna i alliansen helt blundar för den acceptans av VÅLD som man själva medverkat till att sprida i Sverige. Detta våld heter KRIG och det drabbar i högsta grad och ofta först och främst kvinnor och barn.

Eftersom denna blogg mest handlar om självantändning (fp/lib) så vill jag rekommendera alla som är intresserade att granska den våldskultur som odlats bland liberala bloggare. Under lång tid. Det är naturligtvis oerhört naivt att tro att det går att acceptera grovt våld på ett område utan att denna mentalitet smittar av sig på andra områden.

Kan man t.ex. acceptera (eller tiga om alt. förtränga) ...

  • amerikansk tortyr i Irak, Afghanistan, Guantanamo o.s.v.
  • att man först hetsade för ett krig mot Irak
  • att sedan applådera det och tiga om konsekvenserna av kriget
  • att tiga om amerikanska brott mot Irakiska kvinnor och barn
  • hur gravida kvinnor hålls fast vid vägspärrar i Israel/Palestina
  • hur Israel urskillningslöst bombar ihjäl Libanesiska kvinnor och barn
  • att sedan skänka pengar till Israels försvar (CUF:s Federley)
  • och sedan fortsätta med att hetsa för ett krig mot Iran och Syrien
  • utmåla vänstern som den grupp som stöder våld (terrorism)

... och sedan tro att detta inte drar ner hela den politiska kulturen till höger i ett moraliskt träsk? Vi har kunnat se ett så massivt förfall av medmänsklighet och moral i de liberala lägren att detta med ett enstaka litet brott - det folkpartistiska dataintrånget - bara är en krusning på ytan av det grumliga vatten som högeralliansen valt att simma runt i. Skamlöst. Sedan är det mycket olyckligt att vänsterblocket - och dess bloggare - inte helt kunnat göra klart för sig dessa sammanhang och upplysa svenska folket om den akuta fara som nu riskerar att få makten i Sverige. Göran Persson har missat en viktig del av den politiska kampen som den förs i Sverige. Av liberaler.

Utnyttja därför den svenska demokratin - så länge den fungerar - att säga NEJ till Lars Leijonborg, till Fredrik Reinfeldt, till Maud Olofsson och till Göran Hägglund som inte bara accepterar den våldskultur som unga liberaler odlat utanockså kommer att se till att den förr eller senare blir alliansens högst officiella politik.

Glöm inte att krig och invasion/ockupation är den största våldtäkten av alla. Som alltid leder till ett urskillningslöst våld mot kvinnor och barn.

Läs mer om Oskereigate (via bloggar.se)

Oskoreigate handlar om hur det är helt rumsrent att rekommendera en fascistisk ideolog - som Fredrik Lindholm (bloggen Iron Thorn) gjort - utan att någon av de andra liberala bloggarna en renodlat fascistisk ideolog. Ytterligare ett bevis för att allt omdöme sopats bort i dagens liberalism, vilket givetvis inkluderar det nystartade Liberala Partiet där Lindholm och hans drabant Louise Persson - känd från Agenda - är flitiga valarbetare.

andra bloggar om den liberala smeten: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , & intressant.se

Inga kommentarer: