söndag, september 10, 2006

sakfrågor? ideologi!

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Denna blogg är en tidsbegränsad rapport om dagens liberala klimat, för det borde väl vara självklart att svenska folket inte kan tänka sig en regering där (fp) ingår? Om det skulle vara så illa att den gigantiska brasa som (fp) via LUF (Liberala Ungdomsförbundet) tände med sitt dataintrång inte skulle räcka till så avser denna blogg att hälla på bensin på den liberala brasan fram till valet.

I det totalt avideologiserade valet 2006 har den samlade borgerliga

alliansen - och även ett antal röster till vänster - stönat över att dataintrånget skymt SAKFRÅGORNA. Då har man lyckats avskärma sig från det faktum att en av de allra viktigaste sakfrågorna idag är Vad vill vi ha för värld? och Vad är Sveriges roll i denna värld?

Med tanke på att det är inom de borgerliga leden som (den ekonomiska) GLOBALISERINGEN hyllas som mest uppskattande, så är det beklämmande att man där inte ger svenska folket en inblick i vad för slags värld man önskar sig. Därför är detta en rapport om de sakfrågor där man kan dra er rak linje från fp:s och den svenska liberalismens ideologi till en skrämmande värld som de flesta svenskar inte skulle drömma om att medverka till att skapa.

Må den självantända liberala brasan flamma högt som en varning riktad åt svenska folket!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: