söndag, september 17, 2006

Bloggar.se, knuff.se o.s.v CENSURERAR??? Teknik?

VALDAGSEXTRA!! Missa inte senaste nytt om hur "Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Precis innan valet år 2006 inträffar ett tekniskt missöde ELLER så väljer personen eller personerna bakom Bloggar.se, Knuff.se och Intressant.se att ta bort alla inlägg från denna blogg. Prova t.ex. den nu döda innehållsförteckning som fått många besökare att läsa och ofta läsa MÅNGA inlägg innan han/hon lämnat denna blogg

Läs hela serien Oskereigate (via bloggar.se)

Detta inträffar alltså dagen/natten innan valet år 2006 i demokratin Sverige! Jag har inte fått något som helst besked från Bloggar.se etc. om något överhuvudtaget. Låt oss därför hoppas att det är ett tekniskt missöde som ligger bakom det inträffade. Ser ju inte bra ut för de liberala marknadskrafter med först en louisep som "censurerar" och, om det inte är ett misstag, om sedan knuff.se, bloggar.se utnyttjar sin monopolställning som nästan totalt dominant på den svenska marknaden för bloggportaler genom att godtyckligt plocka bort inlägg utan någon som helst förvarning. Låt oss vara positiva och hoppas att det tekniska felet snart är fixat.

PS Jag har nu kollat på bloggar.se och knuff.se om jag kan ha använt för många etiketter, något som Fredrik Lindholm använt som ett sätt att misstänkliggöra innehållet ("Undrar när etikettlistan blir längre än texten" o.s.v.), utan att hitta något som helst regelverk om antal etiketter eller liknande. Nu hittarjag också följande: "Jag heter Johan Larsson. Kontakta mig genom bloggar@gmail.com." Men det borde ju bara gagna portalerna genom att få ökad trafik, eller?

Tidigare inlägg:

"Folkpartist deltog i Nationaldemokraternas valmöte"

Liberal "Censur" hos Louise Persson - Oskoreigate X

Liberalism, feminism, våld mot kvinnor och prostitution - Oskoreigate IX

Alliansens stöd för våld mot kvinnor (och barn)

Inga kommentarer: